Webinar 25 mei Irene Feenstra-de Jonge: ‘Belasting en overbelasting bij de hond’

Op dinsdag 7 februari organiseert Vedias in samenwerking met Bernadette van den Brink van Spaarne veterinair een Webinar. Omgaan met spanning en (verbale) agressie in de dierenkliniek Je kunt er over horen en lezen in de media dat er een toenemende mate van agressie is in de samenleving.

Irene Feenstra-de Jonge

Irene Feenstra- de Jonge is dierenfysiotherapeute en medepraktijkeigenaar van ‘Fysiotherapie en Hydrotherapie Centrum voor Dieren’ in Amsterdam. In 2001 studeerde zij af als humaan fysiotherapeut en ik 2003 als dierenfysiotherapeut.

Sinds de start van de praktijk in 2010 is deze uitgegroeid tot een bloeiende onderneming waar een professional team van dierenfysiotherapeuten werkzaam is.

In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgebouwd met het revalideren van honden na een operatie, het behandelen van honden met artrose, aangeboren (gewrichts)afwijkingen, neurologische aandoeningen, obesitas en ouderdomsverschijnselen.

Vol enthousiasme deelt zij tijdens lezingen haar kennis en ervaring als dierenfysiotherapeut en vult ze theorie aan met verhalen uit de praktijk.

De webinar vindt online plaats op 25 mei van 20:00-21:00.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias