Vacaturebank

De eerste stap naar jouw leukste baan

De leukste vacatures vind je bij Vedias. Want als jij een (nieuwe) werkgever zoekt, dan wil je graag voor lange tijd verbonden zijn aan deze dierenartsenpraktijk. Werkgevers willen dat ook. Daarom investeren zij in hun toekomstige werknemers, en dat begint hier, bij Vedias.

Nog voor zij hun vacatures op sociale media plaatsen, ontvangen wij deze. De tijd en kosten nemen deze collega-zoekers op de koop toe. Want zij weten ook dat een paraveterinair die lid is bij Vedias, een toegewijdde en gepassioneerde werknemer is. Iemand zoals jij, die wil weten wat er speelt in de markt en hoe dat de gang van zaken in de praktijk kan beïnvloeden.

Deze pagina is enkel toegankelijk voor jou als lid. Want leden van Vedias hebben een streepje voor!

Search

Vacature bij DierenDokters Schiedam, Schiedam

Wie zijn wij?
DierenDokters Schiedam staat voor zorg en kwaliteit. Wij zijn een heel gezellig team van 2 dierenartsen en 4 paraveterinairen. We behandelen uitsluitend gezelschapsdieren en doen dit met liefde en geduld voor zowel het dier als de eigenaar.

Lees verder »

Bestuurslid bij Vedias

Het Vedias bestuur is op zoek naar enthousiaste paraveterinairen die zich naast hun werk willen inzetten voor de beroepsgroep. Ben jij communicatief vaardig, vind je het leuk om contacten te onderhouden met anderen uit de veterinaire sector en industrie? Wil je een aanspreekpunt voor andere paraveterinairen en het visitekaartje van de beroepsgroep zijn? Vind je het een uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen? Wellicht is een functie binnen het bestuur dan voor jou een uitgelezen kans om de volgende stap te zetten in je carrière. Het bestuur van Vedias zoekt voor diverse posten nieuwe bestuursleden.

Lees verder »

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias