Vacaturebank

De eerste stap naar jouw leukste baan

De leukste vacatures vind je bij Vedias. Want als jij een (nieuwe) werkgever zoekt, dan wil je graag voor lange tijd verbonden zijn aan deze dierenartsenpraktijk. Werkgevers willen dat ook. Daarom investeren zij in hun toekomstige werknemers, en dat begint hier, bij Vedias.

Nog voor zij hun vacatures op sociale media plaatsen, ontvangen wij deze. De tijd en kosten nemen deze collega-zoekers op de koop toe. Want zij weten ook dat een paraveterinair die lid is bij Vedias, een toegewijdde en gepassioneerde werknemer is. Iemand zoals jij, die wil weten wat er speelt in de markt en hoe dat de gang van zaken in de praktijk kan beïnvloeden.

Deze pagina is enkel toegankelijk voor jou als lid. Want leden van Vedias hebben een streepje voor!

Paraveterinair Dierenkliniek Putten, Putten

Opzoek naar een TopJob!?
Wij zijn opzoek naar een Paraveterinair!
Dierenkliniek Putten is een grote gezelschapsdierenkliniek, waar 9 dierenartsen en 14 assistentes in harmonie samenwerken om topzorg te leveren aan huisdieren uit Putten en omgeving op eerstelijns niveau, maar ook op tweedelijnsniveau.

Lees verder »

Paraveterinair Dierenartsenpraktijk Schildwolde, Schildwolde

Dierenartsenpraktijk Schildwolde is een praktijk die gelegen is in de mooie provincie Groningen in de nabijheid van de altijd bruisende stad Groningen.
In de dierenartspraktijk werkt een gezellig en hecht team van 7 dierenartsen en 8 paraveterinair assistentes door gestroomlijnd samenwerken. In de praktijk staat persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar centraal.

Lees verder »

Schrijf je in voor parapost

Schrijf je in voor parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias