Tarieven

Lidmaatschappen leden, werkgevers en donateurs

Jaarcontributie lidmaatschap Vedias

Binnen Nederland

€30,00
Buiten Nederland,
binnen Europa
€37,50
Buiten Nederland,
buiten Europa

€50,00

Word je halverwege het jaar lid? Afhankelijk van het moment dat jouw lidmaatschap start, zal de contributie naar beneden worden bijgesteld in het eerste jaar.

Geen paraveterinair, wel interesse

Donateurschap Vedias €30,00

Ben je geen paraveterinair maar wil je wel up-to-date blijven? Word dan donateur van Vedias! Je ontvangt dan vier keer per jaar de BeroepsInfo op de mat. Handig voor bijvoorbeeld dierenartsenpraktijken

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Het opzeggen van je lidmaatschap moet voor 1 december kenbaar gemaakt worden bij de ledenadministratie.

Vacaturebank voor werkgevers

Vacaturebank abonnement voor bedrijven.€30,00Plaatsen van maximaal 5 vacatures, voor maximaal 3 verschillende vestigingen.
Vacaturebank abonnement voor bedrijven.€50,00Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures, voor maximaal 3 verschillende vestigingen.
Vacaturebank abonnement voor bedrijven.€75,00Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures, voor maximaal 6 verschillende vestigingen.
Vacaturebank abonnement voor bedrijven.€100,00Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor 7 of meer verschillende vestigingen.

Vedias donateur vacaturebank

Donateur vacaturebank€30,00Plaatsen van een onbeperkt aantal vacatures, voor maximaal 3 verschillende vestigingen.
Vacaturebank abonnement voor bedrijven.€50,00Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures, voor maximaal 6 verschillende vestigingen.
Vacaturebank abonnement voor bedrijven.€75,00Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures, voor 7 of meer verschillende vestigingen.

Na het kalenderjaar ‘abonnement vacaturebank’ is het mogelijk om het abonnement om te zetten naar een doorlopend donateurschap. Dat biedt de mogelijkheid om onbeperkt vacatures te plaatsen.

Opbrengsten vacaturebank en aanleveren

Alle opbrengsten die worden gegenereerd uit de vacaturebank, gaan naar de ‘Voorziening Nascholing’. Dat is een van de redenen dat Vedias in staat is om leden gratis of tegen een gereduceerd tarief, nascholingen aan te bieden.

Op die manier werk je als werkgever mee om paraveterinairen zich te laten ontwikkelen waardoor het beroep zich verder professionaliseert.

Vacatures kunnen worden aangeleverd door te klikken op onderstaande button. 

Het streven is om de vacatures minimaal eens per week te verwerken.

tarieven

tarieven, tarieven, tarieven, tarieven, digiredo

Vedias-paraveterinaire speld- downloads-tarieven

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias