Webinar Bernice Muntz: Hét waarom achter de vele adviezen

Bernice Muntz: “Als paraveterinair krijg je regelmatig vragen over konijnen. Het is fijn als je daar goed op kan antwoorden; conform de laatste ontwikkelingen. Antwoorden geven waar mensen meteen mee aan de slag kunnen, en waarvan ze ook het waarom begrijpen. Als je iets logisch vindt, dan ben je veel meer genegen om het uit te voeren, toch?

Het kan ook gebeuren dat een eigenaar niet achter de adviezen staat. Hoe ga je hiermee om? Niets hierover zeggen strookt met je eigen gevoelens, omdat het welzijn van het konijn in het geding is, waardoor je er een naar gevoel aan over kan houden. Hoe kun je dit dan toch goed verwoorden, zonder dat een eigenaar zich aangevallen voelt? En jij je eerlijk kan uiten, zonder jezelf te kort te doen.

Loop je zelf tegen situaties aan op je werk, en zou je graag handvaten willen ontvangen over hoe je het beste inhoudelijke op vragen kan antwoorden? Mail ons dan met wat je graag in de lezing besproken wilt hebben, dan proberen wij zoveel mogelijk een programma op maat te maken. Ik zie je graag in juni, en heb er veel zin in!

Wat leeft er bij jou?

Welke vragen wil jij als paraveterinair beantwoord hebben?”

Bernice Muntz geeft op 29 juni van 20:00-21:00 een webinar over praktische tips en adviezen die je in de praktijk kan gebruiken voor jezelf bij het beantwoorden van vragen bij konijneneigenaren.

Bernice Muntz is gedragstherapeut, coach en presenter van beroep.
Daarnaast is zij schrijfster van diverse boeken over konijnen en knaagdieren, waaronder High Five met je konijn, De gelukkige cavia en Een konijn erbij.

Stress en angst verminderen bij dieren heeft haar grote aandacht. Hiervoor heeft zij diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd.

In juni 2020 is haar ‘Konijnen Academie’ deel geworden van Prins Petfoods/Edupet, waar zij deze academie sindsdien met veel passie runt. Hier worden (e-)cursussen en (e-)opleidingen verzorgd voor mensen die konijnen en knaagdieren als huisdier hebben, maar ook professionele opleidingen (o.a. Konijnendeskundige, Opleiding tot konijnentrimmer en binnenkort ook de Health Coach Konijn).

Een leven lang leren is het motto van Prins Petfoods, maar ook van Bernice Muntz zelf. Zo is zij op dit moment in opleiding tot (humaan) coach geweldloze of verbindende communicatie.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

bernice

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias