Webinar “Als een huisdier doodgaat” 28 januari 2021

Veertig jaar Vedias, dat vieren we met een gratis webinar voor leden! Op donderdag 28 januari a.s. starten we met een lezingen-cyclus, die het hele jaar zal lopen. Het eerste onderwerp is weliswaar niet zo feestelijk, maar heel interessant en iets waar we regelmatig mee te maken hebben: webinar Als een huisdier doodgaat

Voor de leden van Vedias presenteert Pascale Fuchs, ism het Platform Als een huisdier doodgaat een webinar over levenseinde bij huisdieren. Onderwerpen zoals het begeleiden van de eigenaar, opties voor na overlijden, inclusief resomeren en herinneringsmogelijkheden komen aan bod. Uiteraard is er ook alle ruimte voor het stellen van vragen of het delen van ervaringen. Het onderwerp Levenseinde van huisdieren staat steeds meer in de belangstelling, recent is er ook een Diergeneeskundig Memorandum over dit onderwerp gepubliceerd (met korting voor Vedias-leden!).
Luister en praat ook mee, want een goed afscheid helpt bij een goede rouwverwerking.

Donderdag 28 januari 2021 van 20.00 – 21.00uur zullen alle facetten rondom het onderwerp levenseinde bij huisdieren besproken worden via een Zoom-meeting.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias