Para Risk

De roep om verantwoord gebruik van antiparasitica neemt toe. Echter, het individuele risico van iedere hond op parasieten inschatten en op maat adviseren gebeurt in alle haast nog lang niet altijd.

De roep om verantwoord gebruik van antiparasitica neemt toe. Echter, het individuele risico van iedere hond op parasieten inschatten en op maat adviseren gebeurt in alle haast nog lang niet altijd. Om aan deze behoefte te voldoen, introduceert Boehringer Ingelheim Para Risk®. Met Para Risk krijgt een hondeneigenaar binnen enkele minuten een persoonlijke risicoanalyse: loopt mijn hond risico op parasieten? En zo ja, welke precies?

Waarom Para Risk?

  • Gemakkelijk en tijdbesparend : verzamel waardevolle informatie over de meest relevante inwendige en uitwendige parasieten, terwijl uw klant nog thuis op de bank of in de wachtkamer zit.
  • Advies op maat: want geen hond is hetzelfde! Para Risk houdt rekening met de levensstijl en het gedrag van de hond.
  • Overzichtelijk en professioneel: geeft een gepersonaliseerd, op wetenschap gebaseerde risicoanalyse in één duidelijk overzicht.
  • Gesprekstarter: helpt het gesprek aan te gaan met eigenaren over het belang van bescherming tegen parasieten. Para Risk verwijst altijd terug naar de dierenartspraktijk en adviseert geen specifiek product.

Vorig jaar is deze tool al succesvol gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk onder de naam Parassess®. We zijn daarom verheugd deze tool nu ook in Nederland (en België) aan te kunnen bieden.

Wil je meer weten? Ga dan naar de site van Para Risk.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias