Internationaal congres voor paraveterinairen in Rimini, Italië

De Italiaanse Vereniging van Paraveterinairen, Associazione  Tecnici Ausiliari Veterinari (ATAV), laat met trots weten in mei een tweedaags congres voor paraveterinaire collega’s te organiseren!

De Italiaanse Vereniging van Paraveterinairen, Associazione  Tecnici Ausiliari Veterinari (ATAV), laat met trots weten in mei een tweedaags congres voor paraveterinaire collega’s te organiseren!

Het zal gelijktijdig zijn met SCIVAC, het grootste congres in Italië voor dierenartsen, dat zijn 40e verjaardag viert.  Op een geweldige congreslocatie (Palacongressi di Rimini) wordt een interessant en gevarieerd programma samengesteld met Italiaanse en buitenlandse sprekers. De lezingen zijn in het Engels en geven inzicht en inspiratie in hoe het (para)veterinaire beroep er in verschillende landen uitziet. Vanuit Nederland is Pascale Fuchs één van de sprekers, haar lezing zal gaan over de ‘customer experience’ vanuit een marketingperspectief. In een netwerk van internationale professionals is het een fantastische kans om van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Voor dierenartsen zijn er al veel congressen, nu is het ook tijd voor veterinaire paratechnici: combineer in mei de Adriatische kust met onderwijs. Samen bouwen we aan een toekomstbestendig vak, begint jouw weg voor verdere professionele ontwikkeling in Italië?!

Speciale aanbieding voor Vedias-leden
Onze zustervereniging heeft een actiekorting speciaal voor Vedias-leden. De conferentie kost voor niet-ATAV-leden €180,- en slechts €130,- (incl. BTW) voor Vedias-leden.

Naast het tweedaagse programma is er een beursvloer met diverse bedrijven uit de sector. Verder zijn er leuke  sociale evenementen. Het congres start op vrijdagavond met een aperitief voor de paraveterinairen en op zaterdagavond is er een spetterend strandfeest.

Hoe te reizen
Voeg een paar dagen voor of na het congres toe om het nuttige met het aangename te combineren. De makkelijkste manier om de locatie te bereiken is door te vliegen naar Bologna (Italië). Vanaf daar is het ongeveer een uur naar Rimini.

Hopelijk tot ziens op dit congres, speciaal voor de veterinaire professional!
Voor meer informatie kan je terecht op de website: https://www.atav.vet/it  Heb je aanvullende vragen, neem gerust vrijblijvend contact op met pascale.fuchs@vedias.nl.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias