Webinar 7 juli René van den Bos van DigiRedo’ Effectief samenwerken begint bij jezelf- Ken je eigen stijl’

‘Effectief samenwerken begint bij jezelf: ken je eigen gedrags- en communicatiestijl’

Waar denk je dat je succes als paraveterinair vooral van afhangt? Van je vakinhoudelijke kennis, of van de manier waarop je met je klanten en je collega’s communiceert? Van beiden, zul je zeggen. Maar wist je dat de impact van de communicatie misschien wel veel groter is dan het niveau aan kennis?

Het succes van het team

Het succes van een team hangt vooral af van de manier waarop er met elkaar wordt omgegaan, verbaal en non-verbaal. Alles begint met het herkennen van de persoonlijke stijl in communicatie en gedrag van jezelf en van je collega’s. Wanneer je dat weet, begrijp je jezelf én je collega’s beter, wat een stevig fundament vormt voor een efficiënt en succesvol team.

Tijdens dit Webinar laat René van den Bos (digiRedo) je kennismaken met je eigen gedragsstijl en die van de overige deelnemers. En met de dynamiek die daarmee zichtbaar wordt. Wanneer deze methode wordt toegepast in de dierenartsenpraktijk, worden veel miscommunicaties en conflicten voorkomen en worden werkplezier, efficiëntie en succes vergroot.

René van den Bos

Al tijdens zijn studie diergeneeskunde keek René met een half oog naar de industrie. Na 4 jaar als practicus gezelschapsdieren gewerkt te hebben kreeg hij de kans om aan de slag te gaan op de ‘international Marketing afdeling’ van Intervet International. Door deze stap werd zijn horizon verbreed en ontwikkelde hij zich meer in de richting van marketing, (digitale) communicatie en product management.

In 2008 besloot René voor zichzelf te beginnen en zo werd ‘digiRedo‘ geboren: een bureau in marketing en praktijkmanagement. Wij adviseren het management van een dierenartsenpraktijk. Door de toenemende concurrentie hebben zij steeds meer en meer concrete ondersteuning nodig bij het aansturen van de praktijk. Met behulp van ‘Grip’, een visueel dashboard met kengetallen, maken wij de prestatie van de praktijk inzichtelijk. Op basis hiervan helpen wij praktijken met het bepalen van doelstellingen en het ontwikkelen van een passende strategie. Daarmee faciliteren wij de stap van denken naar doen, waarbij klantgericht en team-vriendelijk handelen altijd centraal staan. Daarnaast helpen wij praktijken met hun marketing. Denk hierbij aan de strategie, maar ook met de productie van marketingmiddelen zoals: websites, digitale nieuwsbrieven en video’s.  Wij helpen ook met de ontwikkeling van het logo en de huisstijl.

Deze Webinar zal plaatsvinden op 7 Juli van 20:00- 21:00. Inschrijving gesloten

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias