Webinar 14 september René van den Bos van DigiRedo ‘Wanneer je weet wat je doet, dan weet je wat je goed doet en wat beter moet’

Op 14 september geeft René van den Bos van DigiRedo weer een interessante Webinar ‘Wanneer je weet wat je doet, dan weet je wat je goed doet en wat beter moet’.

Werken in een dierenartsenpraktijk is hollen en weinig stilstaan. Zeker nu. De energie om dit vol te houden komt vooral voort uit onze passie voor het vak en door de betrokkenheid die we voelen voor patiënt en eigenaar. Maar weten we eigelijk wel waarom we zo hard rennen? Waarom we doen wat we doen? En wat is het resultaat van al die inspanningen, naast genezen dieren en tevreden eigenaren?

Interactieve webinar

n dit interactieve webinar laat René van den Bos van digiRedo zien hoe belangrijk het is om te meten wat je doet en dit met elkaar te delen. Dat vertelt je namelijk écht je het doet als team. Wanneer je weet wat je doet, dan weet je wat je goed doet en wat beter moet. Vervolgens kun je bepalen waar je met z’n allen naartoe werkt. Daarmee zul je niet alleen je prestatie verbeteren, maar ook je motivatie. Wat uiteindelijk leidt tot een gelukkiger team, blijere klanten en gezondere dieren.

Wie is René van den Bos

l tijdens zijn studie diergeneeskunde keek René met een half oog naar de industrie. Na 4 jaar als practicus gezelschapsdieren gewerkt te hebben kreeg hij de kans om aan de slag te gaan op de ‘international Marketing afdeling’ van Intervet International. Door deze stap werd zijn horizon verbreed en ontwikkelde hij zich meer in de richting van marketing, (digitale) communicatie en product management.

In 2008 besloot René voor zichzelf te beginnen en zo werd ‘digiRedo‘ geboren: een bureau in marketing en praktijkmanagement. Wij adviseren het management van een dierenartsenpraktijk. Door de toenemende concurrentie hebben zij steeds meer en meer concrete ondersteuning nodig bij het aansturen van de praktijk. Met behulp van ‘Grip’, een visueel dashboard met kengetallen, maken wij de prestatie van de praktijk inzichtelijk. Op basis hiervan helpen wij praktijken met het bepalen van doelstellingen en het ontwikkelen van een passende strategie. Daarmee faciliteren wij de stap van denken naar doen, waarbij klantgericht en team-vriendelijk handelen altijd centraal staan. Daarnaast helpen wij praktijken met hun marketing. Denk hierbij aan de strategie, maar ook met de productie van marketingmiddelen zoals: websites, digitale nieuwsbrieven en video’s.  Wij helpen ook met de ontwikkeling van het logo en de huisstijl.

Deze Webinar zal plaatsvinden op 14 september van 20:00-21:00. Inschrijving is gesloten.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias