Vacature

Vacature Care4animals, Duiven & Arnhem

Ben jij die paraveterinair die graag in een dynamisch team werkt en toe is aan veelzijdige omgeving, waar je veel zelf mag doen en waar ruimte is om te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature paraveterinair gezelschapsdieren eerstelijns en spoedkliniek Care4animals, Duiven & Arnhem

Ben jij die paraveterinair die graag in een dynamisch team werkt en toe is aan veelzijdige omgeving, waar je veel zelf mag doen en waar ruimte is om te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben wij van jou nodig?

Je bent afgestudeerd paraveterinair. Je hebt een drive om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je kan goed aangeven wat je sterke punten zijn en waar je jezelf verder in wilt uitdagen. Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en bereid bent om af en toe een stapje harder te lopen. Bovenal heb je liefde voor de dieren en een passie om ze beter te maken.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een enorme uitdagende werkplek, waar eerstelijns naast spoed staat. Wij moedigen het aan om jouw sterke kanten te ontwikkelen en jouw passie binnen onze praktijk te vinden. Ons team is hecht en er is veel ruimte voor jou als persoon. Wij zijn niet het standaard personeel die onder een baas werkt. In ons team wordt je gezien als individueel persoon met jouw eigen kwaliteiten.

Het aantal uur is bespreekbaar, maar we zoeken iemand die minimaal 18 uur ons team kan versterken. Onze praktijk werkt niet met de CAO, waardoor we op veel vlakken meer compensatie krijgen voor onze werkzaamheden. Vanwege de spoeddiensten zou het fijn zijn als je 1 weekend in de maand oproepbaar kunt zijn. (geen noodzaak)

Herken jij jezelf in wie wij zoeken, reageer dan door jouw c.v. en motivatiebrief te mailen naar care4animals@live.nl of persoonlijk te bellen naar 0651341276 en te vragen naar Ellen.

Contactgegevens praktijk:
Rijksweg 22
6921 AG Duiven
Telefoonnummer: 016285217

Details
 
Naam praktijk/ bedrijfCare 4 Animals
Soort praktijkGezelschapsdieren
Datum ingang vacature15.06.2024
Aantal uren per week
20 uur
PraktijkervaringNiet vereist
Opleiding/diploma
Stagiaire
ArbeidsvoorwaardenDe praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO.
 
 
Contact 
Contactpersoon
Ellen
E-mailcare4animals@live.nl
Websitehttps://care4animals.com
Telefoonnummer016285217

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias