PERSBERICHT: Martin Gaus Academie versterkt kattenkennis

LELYSTAD/VEENENDAAL – Door overname van de Katten Academie kan de Martin Gaus Academie in Lelystad voortaan een sterk aanbod op het gebied van kattenkennis bieden. De Martin Gaus Academie is onderdeel van Prins Petfoods in Veenendaal, dat dierenwelzijn en kennis delen hoog in het vaandel heeft staan.

De Katten Academie is opgericht door Sonja van Leeuwen, die aansluiting bij Prins zocht om de groei van professionele opleidingen, en daarmee een beter begrip van kattengedrag en een goede begeleiding van katteneigenaren, voor de toekomst te waarborgen.

Kennis
De Katten Academie biedt momenteel opleidingen, seminars en nascholingen voor kattengedragstherapeuten en kattentrimmers en geeft informatie over bijvoorbeeld het katvriendelijk inrichten van huizen, maar combineert daarnaast ook kennis met gezelligheid door bijeenkomsten voor kattenliefhebbers te organiseren, zoals een Cat Ladies High Tea.

Keurmerk
De combinatie met het Martin Gaus Keurmerk en het Nieuwe Leren-programma van de Martin Gaus Academie moet er voor zorgen dat de kennis van de Katten Academie op een hoog en actueel niveau blijft en nog beter zichtbaar wordt voor de consument. Sonja van Leeuwen blijft aan de Katten Academie en de Martin Gaus Academie verbonden als docent, mentor en adviseur voor de studenten.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias