Vacature

Bestuurslid bij Vedias

Het Vedias bestuur is op zoek naar enthousiaste paraveterinairen die zich naast hun werk willen inzetten voor de beroepsgroep. Ben jij communicatief vaardig, vind je het leuk om contacten te onderhouden met anderen uit de veterinaire sector en industrie? Wil je een aanspreekpunt voor andere paraveterinairen en het visitekaartje van de beroepsgroep zijn? Vind je het een uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen? Wellicht is een functie binnen het bestuur dan voor jou een uitgelezen kans om de volgende stap te zetten in je carrière. Het bestuur van Vedias zoekt voor diverse posten nieuwe bestuursleden.

Wat jij gaat doen is afhankelijk van jouw interesses, de mogelijkheden die je hebt en de beschikbare werkzaamheden. Zo doe je altijd iets wat bij jou past. We vragen van jou een beschikbaarheid van minimaal 1 uur per week om te besteden aan je bestuurs- of commissie taken.

Ga naar onze ‘werken bij Vedias’ pagina door te klikken op de onderstaande button. Hier lees je meer over de verschillende werkzaamheden en functies binnen Vedias. Er zit vast iets tussen voor jou!

Details
 
Naam praktijk/ bedrijfVedias
Soort praktijk
Datum ingang vacatureZo snel mogelijk
Aantal uren per week
Minimaal 1 uur per week
Opleiding/ diploma
Praktijkervaring
ArbeidsvoorwaardenDe werkzaamheden als bestuurs- en commissielid zijn op vrijwilligebasis. Vergader- en kilometer vergoeding zijn wel mogelijk.
 
 
Contact 
Contactpersoon
Marleen Langen
Websitewww.vedias.nl
E-mailadres
voorzitter@vedias.nl
Telefoonnummer

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias