En zo is er alweer een eind gekomen aan de Dag van de Paraveterinair. Ieder jaar, op de eerste maandag van oktober, is het moment om alle paraveterinairen in het zonnetje te zetten. En dit jaar was dat met het prachtige herfstzonnetje geen probleem.

Paraveterinairen staan dag en nacht klaar om hun dierenartsen te ondersteunen waar ze kunnen. Zij zelf weten dat als geen ander, maar ook dierenartsen zijn zich dat steeds meer bewust. Want zeg zou zelf, een dierenarts zonder paraveterinair…, dat kan in 2024 echt niet meer!

Het bestuur bedankt alle collega’s natuurlijk ook. Want wij zien wat jullie allemaal doen! Jullie werken hard en zonder te klagen. Jullie staan dagelijks klaar met een glimlach op je gezicht, ook al is niet iedere klant even vriendelijk. Jullie kunnen honden en katten als de beste vasthouden en zorgen dat iedereen er zonder kleerscheuren vanaf komt. Jullie hebben de kennis om precies te weten hoe je een chip moet registreren. Jullie beginnen elke dag met de drang om het beter te doen.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven

Lees jij het laatste, veterinaire nieuws als eerst? Vedias weet wat belangrijk is voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles wat jou aangaat.

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias