Vacature

Vacature Paraveterinair Caressa Dierenkliniek 76/Caressa Centrum oost

Wil jij graag werken bij een dynamische dierenkliniek met een zeer betrokken en gezellig team? Wij zoeken een paraveterinair voor onze vestigingen in Amsterdam, het betreft een vaste werkplek op Caressa dierenkliniek 76 en daarnaast hebben wij een goede samenwerking met de collega's van onze andere vestiging om de hoek.

Per 1 december, 34-40 uur per week

Wil jij graag werken bij een dynamische dierenkliniek met een zeer betrokken en gezellig team? Wij zoeken een paraveterinair voor onze vestigingen in Amsterdam, het betreft een vaste werkplek op Caressa dierenkliniek 76 en daarnaast hebben wij een goede samenwerking met de collega’s van onze andere vestiging om de hoek. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als paraveterinair krijg je bij ons een uitgebreid takenpakket, waarin je kunt groeien binnen het vak op de onderwerpen die je interessant vindt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als paraveterinair. Wij streven een goede work-life balance na en wij zijn aangesloten bij de cao.

Wat zoeken wij?
Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij een paraveterinair voor minimaal 34 uur per week. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Tevens draaien wij mee in het weekendrooster van het Evidensia Dierenziekenhuis in Zwanenburg. Het aantal te draaien diensten kan in overleg en het betreft alleen de dag/avond diensten.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden en uiteraard in het allerleukste team? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: elsemiek.van.wiltenburg@evidensia.nl

Naam praktijk/ bedrijf
Caressa dierenkliniek 76- Centrum oost
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-12-2023
Aantal uren: 34 -40 uur
Praktijkervaring: Niet vereist
Opleiding: Paraveterinair dierenartsassistente
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO.

Contactgegevens praktijk
Adres praktijk: Plantage middenlaan 76
Postcode praktijk: 1018 BJ
Plaats praktijk: Amsterdam
Telefoonnummer: 0206228567

Contactpersoon: Elsemiek van Wiltenburg
E-mailadres: elsemiek.van.wiltenburg@evidensia.nl
Website: https://www.dierenziekenhuizen.nl/

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias