Vacature

Vacature Dierenkliniek Parijsch, Culemborg

Wij zoeken collega paraveterinair met een groot hart voor dieren en mensen. Het liefst met enige ervaring met werken in een dierenkliniek.

In de groeiende wijk Parijsch in het winkelcentrum is de leukste en beste gezelschapsdierenkliniek van Culemborg gevestigd. Dierenkliniek Parijsch.
In onze moderne kliniek helpen we met een hecht en bekwaam team dagelijks veel patiënten met onze persoonlijke aandacht en geven we onze klanten eerlijk advies.
Wij zoeken collega paraveterinair met een groot hart voor dieren en mensen. Het liefst met enige ervaring met werken in een dierenkliniek. Het betreft een vacature voor 18 uur, in te vullen op de maandag en de dinsdag.

De vacature kan direct ingevuld worden. Ben je pas later beschikbaar omdat je nog aan het studeren bent? Reageer dan ook!
Als paraveterinair of dierverzorger ben je bij ons op alle fronten bezig. Op het ene moment help je klanten aan de balie of telefoon en op het andere moment assisteer je de dierenarts bij een operatie of spreekuur. Je mag laboratorium onderzoeken doen, röntgenfoto’s maken en zelfs je eigen spreekuur doen. Uiteraard hoort het netjes houden van de kliniek en de verzorging van de opname patiënten ook tot jouw taken. Daarbij helpen we elkaar. Samen. Alles om onze patiënten de aandacht en liefdevolle zorg te geven die ze nodig hebben.

Ben je enthousiast geworden en nieuwsgierig en wil je kennis maken? Stuur dan een sollicitatie email met CV naar info@dierenkliniekparijsch.nl

Contactgegevens praktijk:
Koopmansgildeplein 3
4105 TX Culemborg
Telefoonnummer: 0345535342

Details
 
Naam praktijk/ bedrijfDierenkliniek Parijsch
Soort praktijkGezelschapsdieren kliniek
Datum ingang vacaturePer direct
Aantal uren per week
18 uur
PraktijkervaringStage ervaring is voldoende
Opleiding/diploma
Paraveterinair dierenartsassistente
ArbeidsvoorwaardenDe praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO.
 
 
Contact 
Contactpersoon
Diana Klaassen
E-mailinfo@dierenkliniekparijsch.nl
Websitehttps://www.dierenkliniekparijsch.nl
Telefoonnummer0345535342

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias