Vacature

Vacature Dierenartsen Dier en Dongen

Dierenartsen Dier en Dongen is een zelfstandige gezelschapsdierenpraktijk in Dongen, Noord-Brabant. We behandelen in hoofdzaak hond, kat, konijn en knaagdier.

Dierenartsen Dier en Dongen is een zelfstandige gezelschapsdierenpraktijk in Dongen, Noord-Brabant. We behandelen in hoofdzaak hond, kat, konijn en knaagdier. Onze drijfveer? Diereigenaar, paraveterinair en dierenarts werken samen om de huisdieren in optimale gezondheid te houden!

Wij denken dat we hierin slagen.

CliĆ«nten waarderen ons met een 4,7 op 5. ‘Goed, eerlijk, nemen de tijd, bekwaam en lief’, zijn terugkerende woorden in de reviews.

Het team van Dier en Dongen omschrijft de praktijkbeleving: ‘Bedrijvige praktijk met veel verschillende diersoorten en een gezellig (jong) team.’, ‘Ik voel me als medewerker gewaardeerd.’, ‘Zelfstandig werken met ruimte voor overleg.’, ‘Mogelijkheid om nascholing te volgen.’, ‘Betrokken eigenaren.’, ‘Het team durft verder te kijken en geeft niet zomaar op.’.

Wij hebben een vacature voor een paraveterinair. Hoe zie jij jouw volgende stap als paraveterinair? Graag praten we met jou over onze vacature en willen we luisteren naar jouw behoeften en mogelijkheden! Dit doen we zoals jou dat het best uitkomt. Op de praktijk, online of anders.

Stuur een bericht naar: gertjan@dierendongen.nl en dan spreken we verder! Meer weten over de praktijk? https://www.dierenarts-dierendongen.nl/

Naam praktijk/ bedrijf
Dierenartsen Dier en Dongen
Soort praktijk: Eerstelijns gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-12-2023
Aantal uren: 16-24 uur
Praktijkervaring: Niet vereist
Opleiding: Paraveterinair dierenartsassistente
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld.

Contactgegevens praktijk
Adres praktijk: Hoge Ham
Postcode praktijk: 5104JK
Plaats praktijk: Dongen
Telefoonnummer: 0162325555

Contactpersoon: Gert-Jan Segeren
E-mailadres: gertjan@dierendongen.nl
Website: https://www.dierenarts-dierendongen.nl/

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias