Vacature

Vacature bij Dierenkliniek Rijnlaan, Utrecht

Voor een kleine, gezellige buurtpraktijk in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste paraveterinair. Aantal uren in overleg, er is veel mogelijk.

Voor een kleine, gezellige buurtpraktijk in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste paraveterinair. Aantal uren in overleg, er is veel mogelijk.

Dierenkliniek Rijnlaan in Rivierenwijk in Utrecht staat bekend om de aandacht voor patiënt en eigenaar. Wij leveren degelijke en laagdrempelige eerstelijns gezondheidszorg voor katten, honden en konijnen. Dierenkliniek Rijnlaan is een dependance van Rob van Zon, in deze kliniek worden echter geen vogels behandeld.

Waar zijn we naar opzoek:
We zijn op zoek naar een enthousiaste paraveterinair. Je speelt een cruciale rol in het creëren van een positieve eerste indruk en het bieden van klantgerichte service van hoge kwaliteit.

Profiel:
Je beschikt over een diploma paraveterinair of vergelijkbare relevante ervaring. Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in een dierenartspraktijk. Je bent communicatief vaardig, klantgericht en positief ingesteld. Uitstekende organisatorische vaardigheden. Een proactieve houding en bereidheid om initiatief te nemen.

Wat bieden we:
Wij bieden een fijne werkplek binnen een gezellig team van dierenliefhebbers. We voorzien in een marktconform salaris en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je ervaring als paraveterinair en ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar carma.oudendorp@vetpartners.nl. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Rijnlaan
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: per direct
Aantal uren: in overleg
Praktijkervaring: Vereist
Opleiding: Paraveterinair dierenartsassistente
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld.

Contactgegevens praktijk:
Adres praktijk: Rijnlaan 25
Postcode praktijk: 3522 BB
Plaats praktijk: Utrecht
Telefoonnummer: 0302883495

Contactpersoon: Carma Oudendorp
E-mailadres: carma.oudendorp@vetpartners.nl
Website: https://https://www.dierenkliniekrijnlaan.nl/

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias