Vacature

Vacature bij Dierenkliniek Emmeloord, Emmeloord

Wie o Wie?? Wie wil mijn fantastische baan overnemen? Na 40 jaar bij deze dierenkliniek te hebben gewerkt ga ik met pensioen.

Mijn taken omvatten het nooit saaie reguliere mooie paravet werk: OK, anesthesie, sterilisatie, opname, patiëntenzorg, lab, röntgen, puppy- en voedingsconsulten. Je krijgt genoeg ruimte om jouw kennis te verbreden, zodat je expertise krijgt daar waar je passie ligt. Reageer snel, dan help ik je op weg om mijn plekje over te nemen.

-Marleen van Gaalen

Wij zoeken een nieuwe collega die veel ervaring meebrengt op de werkvloer, goede communicatieve en sociale vaardigheden, een positieve werkhouding, teamgeest en een flexibele instelling heeft. Iemand die bovenal klant- en patiëntgericht is. Ben jij de ervaren paraveterinair die wij zoeken? Wij bieden je een afwisselende baan van ca. 36 uur per week in een gezellig team, waar altijd wel iets gebeurt. Er is voldoende ruimte voor nascholing en persoonlijke ontwikkeling. Ook hebben wij een budget voor leuke teamuitjes, wat lekkers op de werkvloer en meer!

Is dit dé baan voor jou? Stuur je brief en CV naar: m.hollegien@dierenkliniekemmeloord.nl Wil je meer weten, bel naar: 0527-613500 en vraag naar Marlin.

Details
 
Naam praktijk/ bedrijfDierenkliniek Emmeloord
Soort praktijk Kliniek voor gezelschapsdieren
Datum ingang vacature

Per direct

Aantal uren per week
 36 uur per week
Praktijkervaring Vereist
Opleiding/diploma
 Paraveterinair Dierenartsassistente
ArbeidsvoorwaardenDe arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld.
 
 
Contact 
Contactpersoon
M. Hollegien
E-mailm.hollegien@dierenkliniekemmeloord.nl
WebsiteDierenkliniek Emmeloord
Telefoonnummer0527-613500

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias