Vacature

Vacature bij Delta Dierenartsen, Dronten

Als jouw collega's weten dat ze vandaag met jou werken, dan weten ze al dat het een goede en leuke dag wordt. Want als paraveterinair zit jij vol passie en wil jij iedere ervaring van een dier en zijn baasje met de praktijk, een goede ervaring maken.

Groei mee met ons inspirerende team bij Delta Dierenartsen!

Als jouw collega’s weten dat ze vandaag met jou werken, dan weten ze al dat het een goede en leuke dag wordt. Want als paraveterinair zit jij vol passie en wil jij iedere ervaring van een dier en zijn baasje met de praktijk, een goede ervaring maken. En je wilt ook de beste versie van jezelf worden en daarmee het verschil maken. Daarnaast heeft het je voorkeur te werken voor een zelfstandige praktijk. Een werkplek waar je dit kunt vinden? Delta Dierenartsen!

Onze Speerpunten:

 • Betrokkenheid
 • Evaluatiemomenten
 • Ervaring delen
 • Ontwikkeling

Hierom wil je bij Delta Dierenartsen werken:

Betrokkenheid
Jij wilt je goed voelen. Zeker in je werk. Dat begint bij een goed team. Dat hebben wij bij Delta Dierenartsen bij uitstek. Binnen ons ervaren team van 3 dierenartsen en 5 paraveterinairen, vinden wij de relatie met elkaar belangrijk. Betrokkenheid is dan ook een van onze speerpunten. Betrokkenheid bij de klant maar ook bij elkaar. Onze open communicatie is daarvoor essentieel.

Evaluatie momenten
Of je nu bakken ervaring meebrengt, vers van school komt of alles daar tussenin. Wij vinden het belangrijk om regelmatig samen te zitten. Om te kijken of we allemaal nog op dezelfde lijn zitten en om te weten waar je tegenaan loopt. Maar ook om te weten waar we je kunnen helpen en om successen te delen.

Ervaring delen
We spraken al over ons team. Onze ervaring is dat collega’s naar elkaar toe enorm behulpzaam zijn. We delen onze ervaring graag met jou. Zelf in het begin zoeken naar spullen? Dat hoeft niet, wij laten je zien waar het ligt. Het verhaal achter een bepaalde patiënt? We brengen je graag even op de hoogte. Handje hulp nodig? Die zijn al onderweg. Kennis delen? Sparren is altijd mogelijk.

Ontwikkeling
Van dierenarts tot paraveterinair, iedereen in de praktijk wordt gestimuleerd zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Dat geldt natuurlijk ook voor jou. Want jouw ontwikkeling draagt enorm bij aan die van de praktijk. En daarmee maken wij het verschil voor onze klanten en hun geliefde huisdieren. Dus wat staat er op jouw veterinaire wensenlijstje? Vertel het ons en wij kijken of we je kunnen helpen daarin te groeien.

Dit ga je doen als paraveterinair bij Delta Dierenartsen

Allround taken
Jij bent van alle markten thuis. Natuurlijk ligt de ene taak je beter dan de andere, maar over het algemeen kan jij alles oppakken. Of je nu mensen verwelkomt en helpt aan de balie, assisteert in de spreekkamer of o.k., de zorg voor patiënten op je neemt in de opname of bloedmonsters onderzoekt in het lab. Wel houden we rekening met wat jij leuk vindt. Want daar ben je vaak automatisch ook goed in en geeft je energie.

Contact met de klant
Als klanten binnen komen en ze zien jou zitten, weten ze dat ze in goede handen zijn. We hebben een unieke klantenkring met stuk voor stuk leuke klanten. Waarom? Omdat wij ook bij hen betrokken zijn en dat (samen met de hoogwaardige zorg en service) wordt gewaardeerd. Vanuit die verwachting van de klant begrijp jij als geen ander dat een goede uitleg en het stellen van de juiste vragen bijdraagt aan de toegevoegde waarde. Daarom kiezen zij voor ons als praktijk.

Diensten
We begrijpen dat diensten soms een uitdaging kunnen zijn. Laten we daarom beginnen met vertellen dat er géén nachtdiensten zijn. Om de 12 weken sta je stand-by in het weekend. Dat is slechts 5x per jaar maximaal. Valt mee toch? Word je opgeroepen, dan sta je binnen een half uur op de praktijk. Natuurlijk staat daar een passende vergoeding tegenover.

Waar jij als paraveterinair bij Delta Dierenartsen blij van wordt

 • Het team
 • Onze frisse, stimulerende werkomgeving met veel in-huis mogelijkheden
 • Dat wij geen onderdeel zijn van een keten
 • Onze Cat Friendly Gold certificering
 • Aandacht voor jou als mens
 • Pauzes zonder telefoon
 • Een mooie regio waar de huizenprijzen nog schappelijk zijn

Wat jij meeneemt

 • Je wilt 28 – 32 uur werken
 • Je bent communicatief vaardig naar zowel de klant als de collega’s
 • Jouw glas is halfvol. Je staat positief in het leven. Jouw gevoel voor humor werkt aanstekelijk en laat mensen lachen.
 • Servicegerichtheid zit in jouw natuur
 • Je weet overzicht te houden. Ook als het piekt qua drukte houd jij je hoofd koel
 • Je bent allround inzetbaar maar je vindt het leuk om eerste of tweede verantwoordelijke te zijn voor een bepaald deel in de praktijk
 • Je denkt actief mee
 • Je bent ambitieus en je daagt jezelf uit. Jij wordt daarom blij van de ontwikkelmogelijkheden die wij aanbieden.
 • Is je collega ziek of wil die graag een dienst ruilen? Loopt het door de drukte net even uit? We doen ons best om van deze situaties zoveel mogelijk uitzonderingssituaties te maken. Maar mocht het zo zijn, worden wij blij van collega’s met een flexibele houding die willen bijspringen, ruilen van dienst of net nog even extra gas geeft om van een overuur een over halfuur te maken.
 • Rijbewijs B
 • Diploma Paraveterinair Dierenartsassistente
 • Je hebt veel zin om een van de vaste gezichten van de praktijk te worden.

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar de praktijk en vragen naar Dennis of Toya. Je sollicitatie mag je sturen naar delta-dierenartsen@outlook.com t.a.v. Dennis.

Naam praktijk/ bedrijf
Delta Dierenartsen
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-01-2023 en later
Aantal uren: 28-32 uur
Praktijkervaring: Niet vereist
Opleiding: Paraveterinair dierenartsassistente
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO.

Contactgegevens praktijk
Adres praktijk: de Dieze 6B
Postcode praktijk: 8253PS
Plaats praktijk: Dronten
Telefoonnummer: 0321-312152

Contactpersoon: Dennis van Klingeren
E-mailadres: delta-dierenartsen@outlook.com
Website: https://www.deltadierenartsen.nl

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias