Vacature

Redactiecommissie Beroepsinfo bij Vedias

Wil jij meedenken & meebeslissen over de inhoud van de Vedias Beroepsinfo? Heb je ideeën over de verdere professionalisering van ons blad? Weet jij welke persberichten je collega paraveterinairen niet mogen missen? Of welke onderwerpen de komende jaren in de artikelen aan bod moeten komen? Werk je als paraveterinair in de praktijk en heb je een netwerk wat je kunt aanspreken voor het schrijven van artikelen? Of heb je dat netwerk nog niet, maar ben je niet bang om potentiele schrijvers te benaderen? En heb je gemiddeld ongeveer een uur per week over (meer tijd mag zeker ?) voor Vedias? Dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen de redactiecommissie vervul je diverse taken die zorgen dat er ieder kwartaal een goed gevulde BeroepsInfo in de brievenbussen valt. Je denkt mee over onderwerpen en thema’s, spart over de opzet van het blad en vergadert met iedereen die betrokken is bij de redactie.

Ga naar onze ‘werken bij Vedias’ pagina door te klikken op de onderstaande button. Hier lees je meer over de verschillende werkzaamheden en functies binnen Vedias. 

Details
 
Naam praktijk/ bedrijfVedias
Soort praktijk
Datum ingang vacature01-02-2023
Aantal uren per week
Minimaal 1 uur per week
Opleiding/ diploma
Praktijkervaring
ArbeidsvoorwaardenDe werkzaamheden als bestuurs- en commissielid zijn op vrijwilligebasis. Vergader- en kilometer vergoeding zijn wel mogelijk.
 
 
Contact 
Contactpersoon
Marja Haselager
Websitewww.vedias.nl
E-mailadres
redactie@vedias.nl
Telefoonnummer

Schrijf je in voor de Parapost

Schrijf je in voor de Parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias