Vacature

Paraveterinair VeterinaryCare in Utrecht

Ben jij een (net) afgestudeerde Paraveterinair en lijkt het je leuk om in verschillende type praktijken te werken bij jou in de buurt, om jouw kennis te verbreden of uit te vinden welke praktijk bij jou past? Wil je jezelf na je opleiding graag verder blijven ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak? Lees dan snel verder!

Ben jij een (net) afgestudeerde Paraveterinair en lijkt het je leuk om in verschillende type praktijken te werken bij jou in de buurt, om jouw kennis te verbreden of uit te vinden welke praktijk bij jou past? Wil je jezelf na je opleiding graag verder blijven ontwikkelen op persoonlijk én professioneel vlak?
Lees dan snel verder!

Wat houdt de rol van Paraveterinair bij ons in?
Wij bieden een tweejarig Verbredingstraject voor Paraveterinairen die zichzelf willen ontwikkelen en willen uitvinden wat voor dierenartsenpraktijk bij hen past. Wij geloven dat jij in ons Verbredingstraject met de juiste begeleiding en vaardigheden Paraveterinair Plus kunt worden: een Paraveterinair die breed inzetbaar is, stevig in zijn/haar schoenen staat, en vooral gelukkig is op het werk.

Hoe het traject eruitziet?
We richten ons op drie pijlers: ervaringsverbreding, kennisverdieping en persoonlijke ontwikkeling. Ervaringsverbreding realiseren wij doordat je in verschillende praktijken aan de slag gaat. Op deze manier kun je in korte tijd veel ervaring opdoen, diverse systemen leren kennen en ontdekken wat je leuk vindt. Voor het onderdeel kennisverdieping kun je gebruikmaken van onze Online Academy met interessante trainingen, die jou de nodige handvatten geven om meer uitdaging op te zoeken in de praktijk. Wij organiseren maandelijkse aandachtsavonden waarin gastsprekers spreken over veterinair relevante onderwerpen, zodat jij jouw kennis verder kan verdiepen dan alleen de schoolbanken. Persoonlijke ontwikkeling geven wij invulling doordat je gebruik kunt maken van jouw persoonlijke ontwikkelbudget, om zo diverse trainingen en cursussen te volgen. Daarnaast ga je maandelijks met jouw People Manager in gesprek over jouw ontwikkeling, ambities en persoonlijke eigenschappen. Oprechte aandacht voor jou als zorgverlener en als persoon staat bij ons op nummer één.

Wat wij bieden
– Persoonlijke aandacht, coaching en begeleiding gedurende ons Verbredingstraject (twee jaar);
– De mogelijkheid tot online én offline scholing;
– Toegang tot een groot netwerk van dierenartsenpraktijken en Paraveterinairen;
– Een ruim persoonlijk ontwikkelbudget;
– De kans om vanuit een vast dienstverband verschillende opdrachten uit te voeren van 3 – 12 maanden (max. 1 uur reisafstand);
– Salaris volgens CAO, afhankelijk van jouw werkervaring;
– Volledige reiskostenvergoeding of mogelijkheid tot leaseauto (vanaf 24 uur);
– En een flinke dosis werkplezier, ontspanning en gezelligheid!

Wat wij vragen
– Een gediplomeerde Paraveterinair;
– Relevante werkervaring in de rol van Paraveterinair in een dierenartsenpraktijk (dit kan ook een stage zijn);
– De ambitie om jezelf te (blijven) ontwikkelen als Paraveterinair;
– Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn voor jou belangrijk;
– Je wilt graag aan de slag bij verschillende dierenartsenpraktijken om jouw ervaring verder te verbreden;
– Je kunt goed zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en leergierig.

Wie zijn wij?
Wij zijn VeterinaryCare! Zorgend voor de toekomst, jouw toekomst. Wij geloven in een carrière lang gelukkig zijn. Met een enthousiast team begeleiden wij iedere dag onze Dierenartsen en Paraveterinairen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij geloven dat onze veterinaire zorgprofessionals zich verder ontplooien door middel van ervaringsverbreding, persoonlijke ontwikkeling en kennisverdieping.

Hierdoor verhogen wij het werkgeluk én werkprestaties van onze professionals. Zo dragen wij bij aan het verbeteren van organisaties, waardoor praktijken efficiënter gaan werken en er een toekomstbestendige bezetting van de praktijk ontstaat. Middels de verschillende ontplooiingstrajecten traint en begeleidt VeterinaryCare met passie Paraveterinairen en Dierenartsen!

Enthousiast geworden?
Sluit je bij ons aan en start in ons Verbredingstraject voor Paraveterinairen!
Neem een kijkje op onze website: www.veterinarycare.nl of stuur direct jouw CV en motivatie naar onze Recruiter Vincent!
E: v.bonemeijer@veterinarycare.nl
T: 06 28 54 73 49.

Adres:
Vleutenseweg 386
3532 HW Utrecht
Telefoonnummer: 0628547349

Details
 
Naam praktijk/ bedrijfVeterinaryCare
Soort praktijk
Dierenartsenpraktijk/Dierenziekenhuis
Datum ingang vacature04-05-23
Aantal uren per week
16-40 uur
Opleiding/ diplomaParaveterinair dierenartsassistente
Praktijkervaring
Stage ervaring is voldoende
ArbeidsvoorwaardenDe arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld
 
 
Contact 
Contactpersoon
Vincent Bonemeijer
Websitehttps://veterinarycare.nl/vacatures/paraveterinair/
E-mailadres
 v.bonemeijer@veterinarycare.nl
Telefoonnummer0628547349

Schrijf je in voor parapost

Schrijf je in voor parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias