Vacature

Paraveterinair Caressa dierenziekenhuis Amsterdam, Amsterdam

Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? Wij zoeken een paraveterinair voor onze vestiging in Amsterdam Nieuw-Sloten.

Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? Wij zoeken een paraveterinair voor onze vestiging in Amsterdam Nieuw-Sloten. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als paraveterinair krijg je bij ons een uitgebreid takenpakket, waarin je kunt groeien binnen het vak op de onderwerpen die je interessant vindt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als paraveterinair. Wij streven een goede work-life balance na en wij zijn aangesloten bij de cao.

Wat zoeken wij?
Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij een paraveterinair voor minimaal 24 uur per week. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Tevens draaien wij mee in het weekend rooster van het Evidensia Dierenziekenhuis in Zwanenburg. Hierdoor is het wenselijk dat je binnen een reisafstand van 30 minuten van de praktijk woont en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. Het aantal weekend diensten die jij draait gaat uiteraard in overleg.

Reageer!
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden en uiteraard in het allerleukste team?
Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: elsemiek.van.wiltenburg@evidensia.nl

Adres:
Leuvenstraat 12
1066 HC Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4081408

Details
 
Naam praktijk/ bedrijfCaressa dierenziekenhuis Amsterdam
Soort praktijkGezelschapsdieren
Datum ingang vacature01-06-2023
Aantal uren per week
24-34 uur
PraktijkervaringNiet vereist
Opleiding/diploma
Paraveterinair dierenartsassistente
ArbeidsvoorwaardenDe praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO.
 
 
Contact 
Contactpersoon
Elsemiek van Wiltenburg
Websitehttps://www.dierenziekenhuizen.nl/
E-mailadres
elsemiek.van.wiltenburg@evidensia.nl
  

Schrijf je in voor parapost

Schrijf je in voor parapost

Vedias thumbnail favicon

Ontvang onze maandelijkse, digitale nieuwsbrief.

Inloggen voor leden van
Vedias